25 september: ‘Webinar kwaliteitsindicatoren’

Op 25 september om 20.15 kun je gratis deelnemen aan het ‘Webinar kwaliteitsindicatoren’. Dit live webinar gaat over hoe de indicatorenset (aan de hand waarvan kwaliteit van zorg kan worden gemeten), zoals vastgesteld door Zorginstituut Nederland, geïmplementeerd kan worden binnen VSV’s (Verloskundige Samenwerkingsverbanden). VSV’s gaan hier de komende tijd mee aan de slag of zijn er al mee bezig.

De gasten zijn Simone Vankan en Anna Krüger. Verloskundige Vankan is projectleider bij VSV WKZ Geboortezorg op één lijn, dat al een tijd met de indicatoren werkt. Zij zal tijdens de uitzending haar ervaringen en tips delen. Krüger, lid van de CPZ Taskforce, geeft zoveel mogelijk handige en praktische tips om de indicatorenset te implementeren binnen het VSV.

Tijdens het webinar worden antwoorden gegeven op vragen zoals: Waar bestaat deze set uit? Wat is er nieuw aan de indicatorenset? Wat gebeurt er met de gemeten gegevens? Hoe moeten gegevens worden aangeleverd? Er is gelegenheid om zelf vragen te stellen aan de gasten. Geïnteresseerd? Meld je dan hier aan. (bron: kennisnetgeboortezorg.nl)

 

(foto: shutterstock)

Maartje van der Zedde

Hoofdredacteur KraamSupport

Geen reacties

Jij kunt de eerste zijn, plaats een reactie!

Geef een reactieDank je wel ${name},

Je reactie is verzonden.
We zullen deze bekijken en zo snel mogelijk plaatsen.

Naam Reactie
Reactie plaatsen