(K)raamtijd Zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis

De coronacrisis heeft een enorme impact op onze samenleving en daarmee ook op de geboortezorg. In (K)raamtijd – zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis lees je wat het betekent om in deze lastige tijd cliënten te begeleiden bij het krijgen van hun kind.

Dit boek is daarmee een unieke herinnering voor verloskundigen, kraamverzorgenden, echoscopisten, gynaecologen en alle andere geboortezorgprofessionals aan een periode die we nooit zullen vergeten. Een periode die wordt gekenmerkt door het virus dat de hele wereld in zijn greep houdt.

Hoe verleen je verloskundige zorg met de anderhalvemeter-afstand-maatregel? Welke invloed heeft het virus op de bevalling in het ziekenhuis? En als een cliënt thuis wil bevallen, hoe waarborg je dan de veiligheid? Hoe ga je om met verdriet omdat partners niet meekunnen naar belangrijke echo’s? Welke invloed heeft het coronavirus op het kraambed? Hoe zorg je er als kraamverzorgende voor dat het kraamgezin ondanks alles een fijne kraamtijd heeft?

Deze en nog veel meer achtergrondinformatie, cijfers en persoonlijke verhalen komen uitgebreid aan bod in (K)raamtijd – zwanger zijn, bevallen en opgroeien tijdens de coronacrisis.

Een uniek en historisch boek dat niet mag ontbreken in je kast als je in deze periode werkzaam bent (geweest) in de geboortezorg. En een prachtig geschenk voor jezelf, je praktijk of je collega’s.

Het boek kun je hier bestellen.

 

Geen reacties

Jij kunt de eerste zijn, plaats een reactie!

Geef een reactieDank je wel ${name},

Je reactie is verzonden.
We zullen deze bekijken en zo snel mogelijk plaatsen.

Naam Reactie
Reactie plaatsen